Mușat Cosmin

Administrator / Manager de proiect

Din 2014 ne perfecționăm să gândim în termeni de client-investitor, antreprenor și manager de construcții, eliminând astfel, posibilele dificultăți întâmpinate în timpul dezvoltării proiectelor noastre. Rolul meu este să urmăresc, să studiez și în același timp să mă asigur că echipa GM Construzioni respectă tendințele normativelor în vigoare, privind proiectarea și construcția de case pentru mai multe generații. Acest lucru vă oferă garanția că vă vom oferi mereu idei proaspete, fiabile și funcționale într-un stil unic.

CONTACT

Ciută Costel

Coordonator administrativ / Consilier vânzări

Pe piața imobiliară de 14 ani, încerc întotdeauna să găsesc soluții optime pentru nevoile clientului. Deviza mea este: un client mulțumit, o promovare pozitivă. Încerc pe cât se poate să furnizez clienților noștri toate informațiile necesare în procesul de dezvoltare al proiectelor noastre dar și după finalizare și stau mereu la dispoziția acestora pentru a răspunde prompt la toate nevoile sau cerințele dumnealor.

CONTACT

Dumitriu Tincuța

Director economic

Rolul meu este de a elabora și implementa politici economice în scopul eficientizării economice a companiei în condițiile respectării legislației în vigoare. Având la dispoziție o echipă de profesioniști tineri și plini de energie putem executa activități de management financiar la cel mai înalt nivel atât pentru companie cât și pentru buna desfășurare a proiectelor de dezvoltare în care suntem implicați.

CONTACT

Iulia Ghețu

Contabil

Sunt mândră că fac parte din echipa GM Construzioni. Profesionalismul și eficiența sunt unele din cele mai bune atuuri de care dispunem. Alături de colegii mei, facem totul pentru buna desfășurare a activităților companiei noastre și pentru a ne putea duce la bun sfârșit proiectele în care suntem implicați.

CONTACT

Tilita Elena

Responsabil resurse umane

Succesul unei companii depinde în primul rând de angajații ei. Omul este cea mai importantă resursă a unei firme.

CONTACT

Muntianu Ana Gabriela

Consilier vânzări

Activez în domeniul vânzărilor din anul 2010 ani și mereu mă străduiesc să creez relații pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe experiență pozitivă și satisfacția lucrului bine făcut.

CONTACT

Liviu Barbu

Director departament juridic

Prin intermediul experienței acumulate de-a lungul timpului și în conformitate cu legislația comercială și civilă în vigoare, contractele încheiate atât cu furnizorii companiei noastre dar și cu clienții finali oferă singuranță și confidențialitate de ambele părți. Ne asigurăm constant de corectitatea naturii juridice a tuturor activităților desfășurate de compania noastră astfel încât să putem oferi încredere tuturor entităților care intră în contact cu noi.

CONTACT

Gogoncea Ionica

Devizier

Cunoștințele, competențele și experiența în domeniul construcțiilor mă recomandă să lucrez în această echipă de oameni tineri, serioși, responsabili și de încredere. Împreună suntem partenerul cu experiența necesară pentru a transpune ideile, și visele clientului în locuința modernă dar și accesibilă din punct de vedere financiar. Apelați la serviciile noastre și veți avea parte de o colaborare bazată pe respect și profesionalism.

CONTACT

Lambrinoc Vanghel

Șef punct de lucru

Relațiile cu clienții și furnizorii pot fi foarte dificil de administrat, dar datorită experienței acumulate în cei 8 ani de activitate pot trata cu profesionalism orice probleme tehnice și economice care apar pe parcursul dezvoltării proiectelor. Mereu încercăm să oferim lucrări ce corespund cu cerințele clienților, ale pieței și cu respectarea termenelor stabilite în contracte.

Totolici Iulian

Șef punct de lucru

Sunt mereu în strânsă legătură cu echipele de construcție pentru a asigura disponibilitatea materialelor de care au nevoie, de a verifica tot ce ține de calitatea construcțiilor și respectarea termenelor stabilite în contracte. Dorim să livrăm construcții de calitate, utile și confortabile tuturor clienților noștri.